Hoofdpijn, rugklachten en meer

Met vrijwel alle soorten hoofdpijn, bij rugklachten en vele andere fysieke klachten kun je heel goed bij mij terecht. Met mijn manier van werken ervaar je soms al na één behandeling – en anders na enkele – verbetering. En met mijn medische achtergrond kan ik daarbij ook ‘over grenzen’ heen kijken: ik ken de werking en effecten van veel medicijnen en reguliere behandelingen en heb een mooi netwerk van deskundigen om me heen, waar ik je graag naar doorverwijs als dat in jouw belang is.

Mijn behandelingen kunnen prima naast conventionele methoden worden toegepast; ze ondersteunen/bekrachtigen deze meestal, conflicteren niet (en de uitzonderingen daarop zijn mij bekend). Ook kan een healing worden ingezet om het herstelproces (b.v. na chemo/bestraling) te bespoedigen en te versterken. Voor meer informatie bel me gerust.