Persoonlijk

In mijn yurt in de achtertuin van mijn huis ontvang je een persoonlijke healing. Terwijl je zo ontspannen mogelijk ligt, ga ik voor je op reis in de zielenwereld. Ik maak daarbij gebruik van ratels, drums, zang, traditionele kruiden en wat zich verder nog aandient. De healing duurt over het algemeen 45 minuten. Tijdens de healing ervaar je wat er te ervaren is, alles is goed. Na de healing is er gelegenheid om na te praten. Kosten: € 45,-

Als het juist beter voor jou voelt om goed in verbinding met je lichaam een healing te ontvangen, dan kun je kiezen voor een Shuem massage. Ook deze ontvang je in de yurt. Kosten: € 45,-

Zowel bij een healing als bij een massage is het doel body, mind, spirit en soul meer en meer met elkaar in balans te brengen.

 

 

3 gedachten over “Persoonlijk

 1. Shuem massage.

  Wat een wonderlijk mooie ervaring om deze massage te ondergaan. De intensiteit en zachtheid is enorm en werd begeleid door bijzonder mooie muziek. De intensiteit is zoals beschreven staat inderdaad op diverse gebieden van toepassing, zowel op body waarbij de spieren een boost krijgen en daar waar op dat moment nodig losgemaakt worden, als op de mind, de totale diepe ontspanning waarin de mind totaal tot rust komt, heerlijk!
  Maar niet te vergeten de spirit en soul, wat deze massage met je doet, moet je gewoon zelf gaan ervaren. Stel je totaal open, laat je verrassen waartoe het in staat is en ga ervaren wat het voor je gaat betekenen.

  De werkelijke intensiteit van deze massage die ik heb ervaren laten zich moeilijk omschrijven. Maar de gevolgen waren net zo intens als de massage zelf. Er is veel losgekomen en het lichaam heeft er heftig op geprotesteerd (of heeft even moeite gehad met hetgeen geraakt is), maar heeft er uiteindelijk veel ballast uitgegooid en heeft me veel laten zien en ervaren, maar het heeft me vooral diep geraakt.
  Ik heb hierdoor weer een flinke stap gemaakt in mijn persoonlijke groei en ontdekking van eigen lichaam en geest op weg naar een vrijheid van de ziel en naar een bestaan in volle bewustheid en het ZIJN.

  In diepe dankbaarheid en liefde een warme groet voor jou lieve Martin! xx

 2. Ik vond het fantastisch om een aantal sessies mee te maken. De healings heb ik ervaren als heel prettig. In het begin wist ik niet wat ik er nou van kon verwachten, maar het heeft me veel ontspanning gegeven. Je leert om meer naar je zelf te luisteren en tot je zelf te komen. Na de eerste sessie maakte ik mee dat m’n lichaam tegenstribbelde, maar na 2 3 sessies voelde ik eindelijk rust. Mijn gedachten en depressieve gevoelens zijn vele malen minder geworden. Ik ben Martin zeer dankbaar voor de steun die hij me ook tussen de sessies door gaf. Gr

 3. Ik kwam hier voor het eerst bij Martin toen het niet goed met mij ging. Had vooral problemen met mijzelf. Ik heb veel dingen met mijzelf meegemaakt. Heb een psychose gehad op mijn 12e. het was allemaal heel verschrikkelijk. Ik ben daar ook voor opgenomen. Ik kreeg medicatie hiervoor. Het hielp niet. Van de een werd ik heel dik en dat soort dingen allemaal. Ik heb hier 2 jaar geleden wel de goede medicatie voor gekregen. Die heb ik nog. Ooit helpt Martin mij om er vanaf te komen.

  Ik ben nu bijna 19 jaar. Ongeveer een jaar, anderhalf jaar ben naar deze man toe gegaan. Toen ging het niet echt goed met mij. Had het uit met mijn voormalig vriendin, werd onterecht ontslagen. Ik zat niet tegen een psychose aan, maar ik had geen zin meer in het leven. Had zoveel tegenslagen, dat ik geen zin meer had. Ik werd toen heel goed opgevangen hier bij Martin. We hebben afspraken gemaakt, hoe we het gingen aanpakken. Het was en is bij hem een thuisgevoel. Ik voel mij thuis bij hem. Ik kon mijn verhaal kwijt bij hem, maar ook bij zijn dochter. Heb een hele goede band opgebouwd met deze twee. Het zijn goede mensen. Ik voel me op mijn gemak en ik heb een gevoel dat ik daar welkom ben, dat heb ik niet bij iedereen meteen vanaf de eerste keer.

  Ik moest toen in een yurt liggen. Dat is een tent uit Mongolië wat afstamt van de indianen. Ik vond het in het begin heel apart. Ik lag daar, het was daar heel warm. Martin begon toen. Hij zei allemaal dingen op, en gebruikte kruiden om je in een bepaalde trance te krijgen. Dit gebeuren noemt hij een healing. Deze healing doet heel veel met je. Het haalt al je boosheid weg. Je slechte gevoelens. Het reinigt je lichaam. Je kunt je niet bewegen. Je lichaam en jezelf is een tijd van de wereld. Hij gebruikt veel ritmische trommels, geluiden. Hij haalt bepaalde slechte spirits van je weg. Spirits zijn emoties. Hij doet tijdens deze healing veel met jou lichaam. Als hij met zijn handen op een bepaalde plek van je lichaam legt, wordt het heel er warm en een fijn gevoel. Hij haalt dan al je troep weg en maakt je hoofd leeg. Je moet Martin wel vertrouwen en er open voor stellen om geholpen te worden. De volgende dag heb je last van je hart. Want je hart heeft heel veel geleden. Dat doet wel doet redelijk zeer. Maar dan gaat het weer heel goed met je. Hij heeft mij ook een zinnetje geleerd wat ik moet zeggen als ik mij niet goed voel, of als ik even contact met hem wil. Hij helpt mij dan op afstand. Dan ben ik ook een beetje in trance. Maar anders. Mij benen kan ik dan niet altijd bewegen. Hij laat je bloed weer beter stromen. Geeft je warmte en liefde. Hij helpt je verwerken.

  Toen ik 18 werd veranderde heel veel aan mij. Het was een heel leerzaam jaar voor mij. Ik ben erachter gekomen dat ik paranormaal ben. Ik heb mensen al een beetje kunnen helpen. Had een klasgenoot die zich voor de trein wilde gooien, maar ook iemand die ik heel goed ken. Dat heb ik allemaal aangevoeld. Ik heb toen met ze gepraat. Martin heeft gezegd tegen mij dat ik dat ben. Daar helpt hij mij nu op dit moment mee. Ik moet nu mijn handen vaak wassen per dag, omdat ik allemaal energie van andere mensen door mijn handen krijg. Dan heb ik er minder last van dat ik andere mensen aanvoel. Ooit ga ik ooit mensen er mee helpen, dat zou ik heel mooi vinden.
  Martin heeft de band met mij en mijn moeder nog sterker gemaakt. Hij heeft heel veel voor mij betekent. Heb veel respect voor hem. Veel mensen geloven Martin niet. Ik vind: “als je hem niet kent, oordeel dan niet”. Hij is echt heel goed. Ik ging de eerste keer helemaal tekeer. Er zat zoveel boosheid in mij. Omdat ik sommige dingen in de wereld onterecht vindt. Onterecht ontslagen enz. De zoveelste tegenslag. Hij helpt mij elke week op afstand. Hij wil ook iedereen wel helpen. Hij heeft veel bij me losgemaakt. Hij heeft een hart van goud.

  Als je een probleem hebt, of in de problemen zit met je zelf zou ik dit echt aanraden. Ik ben er heel goed uitgekomen. Ben mentaal sterker geworden. Durf meer te zeggen en heb meer zelfvertrouwen. Het gaat goed op school en heb al weer werk gevonden. Ik voel mij op mijn gemak. Ik ben van ver gekomen, maar het gaat super met mij. Het meeste heb ik aan Martin te danken. Heb met mijn eigen inzet ook veel bereikt. Ik hoop dat er nog veel mensen geholpen wordt door Martin, want je hebt wat aan hem.
  Martin: Bedankt voor wat je voor mij betekent hebt en wat we de komende tijd nog gaan doen.

  Groeten M.S.

Reacties zijn gesloten.