Reinigen leef-/werkplek

Als je in je eigen huis het gevoel hebt dat er iets is wat je niet kunt verklaren, iets wat niet goed voelt, dan zijn dat wellicht energieën die zich in de loop van de jaren hebben verzameld en zich hebben vastgezet in je woning. Bijvoorbeeld flarden van onverwerkte situaties (ruzie, echtscheiding, verlies door overlijden). Ook als je last hebt van onverklaarbare angsten of als je je depressief voelt, dan zou het best kunnen dat je woning is besmet met negatieve energieën die jou en je omgeving beïnvloeden.

Als je net verhuisd bent naar een andere woning dan loop je in feite door de energieën van de vorige bewoners. Dit kan zeer schadelijk zijn voor jezelf en je relatie met je omgeving.

Ik kan je woning zuiveren en doe dat op de traditionele wijze zoals de Indianen het vroeger deden, en nu nog doen. Meestal gebeurt dit door het branden van traditionele kruiden en door meditatie waaraan u en uw huisgenoten actief meedoen. Soms worden ook vrienden of bekenden uitgenodigd waarbij er bij hen ook een reiniging plaatsvindt. Meestal is het effect al direct merkbaar: je huis geeft daarna een open gevoel waarin je je bijzonder prettig voelt, ook onderlinge relaties verlopen natuurlijker en zitten niet meer zo vast.

Kosten: € 75,-